For utstillere

By august 7, 2018

For utstillere

Bedrifter og organisasjoner inviteres til å ha salgs- eller informasjonsstand på seminaret. Seminaret disponerer et større utstillingsareal med premium beliggenhet, vegg i vegg med konferansesalen. Mingling i pauser, inkludert servering av kaffe og kaker, vil også finne sted i utstillingsarealet. Dette gir god eksponering for bedrifter og organisasjoner, og mulighet for mange «leads».

For bedrifter som ikke er sponsorer av Servicekontoret er prisen pr. kvadratmeter utstillingsareale 2.750 kr. eks. mva., og med et minimumsareale på 6m². I tillegg faktureres utstiller for dagpakker de dagene en deltar på seminaret (dekker lunch, kaffe/te og kakebuffet). Utstillere kan også delta på de sosiale arrangementene:

Gjeldende priser for seminar 2019:

Dagpakke, pr. dag: kr. 770,-

«Get together»-samling fredagskveld: kr. 620,-

Bankett lørdag: kr. 1050,-

Utstillere kan melde seg på via påmeldingslink til venstre. For ytterligere informasjon eller spørsmål, ta kontakt med hansolav@manuellterapi.no / tlf. 22 60 17 00.

Ønsker din bedrift å ha kontakt med medlemmene av Manuellterapeutenes Servicekontor på en regelmessig basis? Da vil det sannsynligvis lønne seg å bli sponsor av Manuellterapeutenes Servicekontor. Kontakt styremedlem/kursansvarlig Kjersti Gundersen for mer informasjon vedrørende sponsorat (kjerstigundersen@manuellterapi.net).